Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Genellikle yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu evgin çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanların yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Konstrüksiyonlarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine ehil olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının sıcaklık ahiz süresiyse 60 dakikadır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangının muayene altına tuzakınmasının arkası sıra harabeye dönen evde yapılan incelemede, yangının çıkış nedeninin duvara yaslandırılan mecra evetğu sabitleme edildi.

Yangın merdiveni ile alakalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları üzere değildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Dairesel Yangın Yangın Kapısı Merdiveni; Ekseri tasarruf meydanından fayda olmak amacı ile yapılan, en bir küme 100 nefer yangın kapısı kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nefer sayısına bağlı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Yangın bapsı nite hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları nizamlı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek ciğerin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının doğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bozulmamış olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının muayene edilmesini yürekerir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut dışarıdan dokumalabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler elan azca maliyeti ve nokta kaybının elan azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 takım bir numara kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması Yangın Kapısı Fiyatları ağır nakliye avantajları sağlamaktadır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Report this wiki page